Over ons

Geschiedenis

de digitale brandkast

 1. Oprichting Bedrijfsartsengroep

  Kees Geelen en Hans Recourt richten Bedrijfsartsengroep op: de grootste landelijke intermediair voor Arbodienstverlening door artsen is hiermee een feit. Al snel lopen zij aan tegen het probleem van dossier-veiligheid.

 2. IT-veiligheid

  Als een van de eerste beroepsgroepen krijgen bedrijfsartsen te maken met steeds strenger wordende privacywetgeving. Zij dienen ook online een onafhankelijke positie te borgen tussen private partijen en publieke sector.

 3. Lancering Flexdossier

  Als antwoord op het privacy-vraagstuk lanceren zij SaaS-diensten en Closed Medical Files (CMF). Zij garanderen privacy, beveiliging, overdracht en bewaartermijnen gewaarborgd door Stichting Kwaliteitsbewaking FlexPortaal en CMF.

 4. ISO-certificering

  De technologie van de Bedrijfsartsen ontwikkelt zich steeds meer tot een digitale brandkast die voldoet aan de strengste Europese wetgeving. Een extreem beveiligd en tegelijkertijd goed werkbaar opslag- en communicatieplatform.

 5. Stichting kwaliteitsbewaking Flexdossier

  De technologie is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Geplande audits hebben als doel ’NEN-ISO/IEC 27001+C11:2014+C1:2014+C2:2015’ certificering van de software te borgen in samenwerking met de externe kwaliteitsmanager.

 6. Vrijgave AVG-Proof technologie

  De technologie van de bedrijfsartsen heeft de ‘Web Application Penetration Test’ doorstaan en is bestempeld metgoed beveiligd’. Na lang beraad besluiten oprichters Hans Recourt en Kees Geelen de software vrij te geven voor algemeen gebruik.

123 AVG proof

is er voor iedereen

Als een van de eerste beroepsgroepen kregen bedrijfsartsen te maken met strenger wordende privacywetgeving. En dat is maar goed ook: ons beroep valt of staat bij vertrouwelijkheid. Daarom hebben wij een digitale brandkast ontwikkeld die voldoet aan de strengste Europese wetgeving. Omdat wij ons zorgen maken om de veiligheid op internet, stellen we ons systeem nu ook beschikbaar voor anderen.Voor iedere branche, in iedere sector. Zo draagt onze technologie haar steentje bij aan een veilige wereld. Oók online.

Onze mensen

Als geen ander weten wij waar de knel- en pijnpunten liggen als het aankomt op privacy. Dit hebben we vertaald naar een 100% AVG-proof oplossing. Eenvoudig in gebruik, geschikt voor iedere sector en branche. We vertellen je er graag meer over!

Hans Recourt
Founder

Bedrijfsarts

Kees Geelen
Founder

Bedrijfsarts

Josko Sostaric
Founder

Projectmanager

Renata Hettinga
Backoffice

Support

AVG-proof communiceren? Probeer gratis én vrijblijvend.